Blog

 

06122017 Swamp Thing deel negen is uit en dat moet gevierd worden! Aanstaande vrijdag 8 december zit, sta en loop ik bij de leukste stripwinkel van de Wereld en omstreken zomaar los rond: Lambiek, Koningsstraat 27. Als u wilt dat ik achter een tafeltje ga zitten en mijn ding doe in, ik noem maar wat hoor, een aldaar aangeschaft Swampstripboek dan KAN dat gewoon. Ze hebben beloofd dat ze voor deze keer mensen die domme dingen zeggen niet zullen slaan. Tenminste niet te hard. Gesteld dat ze op tijd wegduiken. Gezelligheid dus! 

18032016 De tijd vliegt! Alweer een jaar, alweer een Swamp Thing Album! Gaat dat allen zien, stelen, kopen of lenen. Bruiklenen mag ook. Breuklijnen mag niet want dat is slecht voor de gezondheid. Na gebruik goed schuddebuiken.

03032015 Niet vergeten: Zaterdag 7 maart aanstaande is het weer het hele weekend stripdagen in Gorinchem (Je schijnt Gorkum te moeten zeggen). Op zaterdag zit ik achter de knalrode stand van Uitgeverij Strip2000 mijn nieuwe Swamp Thing Album 7 te signeren. Tegen betaling van luttele euro's wordt mijn Swamp Thing Album vervolgens UW Swamp Thing Album! Het lijkt wel tovenarij! Komen dus!

24012015 Zet u even in uw agenda? 25 februari 2015 van 19:30 tot 21:30 presenteren wij vol trots het allernieuwste Swamp Thing Album 7. E.e.a. zal geschieden ter burele van onze Super Uitgeverij Strip2000 en wij hebben die avond een bijzondere verrassing voor u in petto. Komen dus!

 

04042014 Waar is iedereen? Naar Eindhoven natuurlijk! Tussen 17:00 en 20:00 Signeer ik namelijk in Stripspeciaalzaak Eppo Mijn Nieuwste album in het kader van de "Weg met strips" toer. Naar verluidt is de grote baas van Uitgeverij Strip2000 Peter van der Heijden dan ook aanwezig, ongetwijfeld om mij middels stokslagen...ik bedoel vriendelijke woorden aan te moedigen. Wist u al dat er tegenwoordig een Fotostrip van Strip2000 bestaat van de hand van meesterfotostripfotograaf Ype Driessen? En dat IK binnenkort ook een rolletje heb? Nee? Dan weet u het nu! Gekkenhuis!

25032014 Zaterdag is de aftrap van de theatertour...nou ja, meer een stripboekenwinkeltour die ik ga houden om het nieuwste Swampstripboek te promoten. We beginnen in het Beeldverhaal te Amsterdam met de boekpresentatie en gaan daarna de boer op. Peter de Wit (van de tobstrip Sigmund) komt een vergezelligend praatje houden en u kunt daar geheel en al gratis bij zijn. 

 

24122013 Dat vervelende succes blijft maar tijd opslurpen! Niet alleen wordt ik binnenkort uitgestuurd naar de verste uithoeken van Europa om daar Live te tekenen maar in de kerstvakantie mag ik ook een filmpje maken voor een groot ziekenhuis. Ik geloof dat het plan is om de patienten zich weer ziek te laten lachen zodat ze aan de slag kunnen blijven. Het filmpje wordt geproduceerd ism mijn onvolprezen agent Comic House en Groene Aap producties waar ik al eerder goeie resultaten mee geboekt heb. (klik op die link, het is gratis!) Dan vond ik het ook wel eens tijd om een kaartenshop te openen waar mensen voor een habbekrats een kaartje kunnen sturen. Dat viel nog niet mee dus ik hoop dat u vaak terugkomt want er kunnen vast nog wel een paar ontwerpen bij.

Tenslotte heb ik, in nauwe samenwerking met mijn onvolprezen uitgever Strip2000 en vormgever Rudy Vrooman het volgende Swampalbum naar de chinese arbeiderspersen kunnen sturen. Aankomst in de eerste maanden van het nieuwe jaar 2014 maar hier natuurlijk alvast een voorproefje van de cover!

Rest mij nog u allen de beste wensen/ heel veel sterkte toe te wensen, al naar gelang uw verhouding tot de rest van uw familie/deze feestdagen en ik hoop u in het nieuwe jaar weer heel vaak van geheel gratis, want onbetaalbare Swamp Things te mogen voorzien! Dagdag!

 

 

27042014 afgelopen maand heb ik me een beetje mee laten slepen door de wondere wereld van het betaald tekenen wat een beetje ten koste van de blog is gegaan. Terwijl er zoveel nieuwe leuke dingetjes zijn te melden! Zo is het eindelijk zomer aan het worden! Buiten is het lekker weer en dus een goed moment om je computer uit te pl

 

23032013 aanstaande ben ik van 10-5 te bewonderen in de Nicolaikerk op de Kunststripbeurs te Utrecht. U kunt er boekjes, kaartjes, kalenders en heuse kunstwerkjes kopen voor een crisisproof prijsje. Alleen kijken mag ook natuurlijk, dat is gratis.

 

06032013: Hoewel de Catawikisite iets anders vermeldt ben ik zowel zaterdag 9 maart als zondag 10 maart op de Stripdagen in Gorinchem om te signeren. Zondag ben ik om een uur of 13:00 weer vertrokken dus wees er snel bij! Jammer eigenlijk want diezelfde zondag zal om 14:00 uur niemand minder dan Alexander Pechtold een tekening van mijn hand veilen voor het goede doel, te weten het Koningin Wilhelminafonds. Da's dus Pechtold voor mij. Of juist niet. Of zie maar. Als er maar flink wat geld wordt opgehaald.

23022013: Er wordt momenteel hrd gewerkt aan een heuse stripkalender voor 2014! Swamp zal een hele maand beslaan, veel meer kunnen we er nog niet over zeggen want het is superdupergeheim. Dus niet verder vertellen hoor!!

20022013: De stripdagen komen er weer aan! 9 en 10 maart presenteren we Swamp Thing deel 5 op het Stripfestival Gorinchem. Uiteraard zal ik zaterdag en zondag aanwezig zijn voor een babbeltje en een krabbeltje. Komt allen knallen!

16022013: En wisten jullie al dat er ook shirtjes te koop zijn? Niet? Nou dat kan wel kloppen want we hebben het er nog niet echt over gehad. Maar er zijn dus shirtjes te koop met Swamp en Teddy en Chef & Sjef en...en...en alles! CollegaCartoonist Peter Koch deed ook een paar duiten in het Tshirtzakje.  Kijk op de webshop van Shirtcity en trek je gerust iets van ons aan!

06022013: Welkom, strip- en andere vrienden! De nieuwe SwampSite is online! En we zijn er natuurlijk apetrots op. In dit knusse hoekje van het internet zullen we in de toekomst regelmatig nieuwe Swamp Dingetjes posten. Leuke nieuwtjes, geinige merchandise of gewoon opvallende Swamporabilia, zoals deze kekke Swampzegels, een cadeautje van mijn schoonzusje. Veel te leuk om echt te plakken natuurlijk maar dankzij de superdeluxe Swampsite nu eindelijk openbaar! En dat is nog maar een klein voorproefje van alle coole Swampspullen die jullie hier zullen aantreffen. We hopen dan ook dat je snel weer eens terugkomt op Swamp Thing.Nl

Loading
Loading
loading